Hoi! Mijn naam is Henriët Kaspers, samen met mijn vriend en onze dochter woon ik in Emmen. 

Als maatschappelijk werker werkte ik met plezier met mensen die na een periode van dakloosheid de draad van hun leven weer oppakten. Als begeleider van mensen met langdurige psychiatrische lastigheden, zoek ik met hen, in hun thuissituatie, naar manieren om zo prettig en zo passend mogelijk te leven. in dit werk zocht ik naar verdieping, ik wilde leren over  achterliggende vragen, oorzaken en meer mogelijkheden voor veranderprocessen bij mensen. Ik volgde de opleiding integratieve psychotherapie bij BGL. Met veel plezier; ik leerde veel over mijn nieuwe vak als therapeut en deed veel ontdekkingen over mezelf. Volop nieuwe mogelijkheden in het altijd dynamische werk met mensen. 

Ervaringen uit werk én kennis en vaardigheden uit verschillende opleidingen zet ik graag in om met je op zoek te gaan naar jouw antwoorden, jouw richting in wat lastig is in je leven. Samen werken aan een op jouw doelen afgestemd plan, is voor mij telkens weer een uitdaging die ik graag aanga. 

Elke keer ontroert het me, wanneer iemand vol verwondering nieuwe mogelijkheden van zichzelf ontdekt waarmee het leven opener, speelser en prettiger wordt. 

Ik ontmoet je graag!

Hervind je eigen veerkracht